Poster Te Werve

poster Te Werve

Tennisvereniging Te Werve in Rijswijk start een actie om vrijwilligers te werven voor hun vereniging. Daar moest een poster voor worden ontworpen die aansluit bij die vraag en een duidelijke link behoud naar de vereniging. Uiteindelijk is er ook een versie met minder tekst gemaakt, zodat de poster niet datum gebonden meer is.

Lees verder: Poster Te Werve

Ice carving - Zwolle

ijskoets Assepoester

Elk jaar staat het grootste ijssculpturenfestival van Nederland in Zwolle. De organisatie is in handen van Ten4 Events in samenwerking met Joor Events.

Lees verder: Ice carving - Zwolle

Ice carving demo - beurs

ice carving demo

Voor Holland IJs verzorgde ik ice carving demonstraties en workshops op de Amsterdamse Horecabeurs. Alles draait om een goede promotie, interactie met de bezoekers en contact met de mede-standhouders.

Lees verder: Ice carving demo - beurs

Ontwerp zandsculpturenfestival

ontwerp Zhoushan 2012

Het zandsculpturenfestival in Zhoushan koos voor het veel gekozen thema "film". Hoe kan dat nog anders worden gebracht?

Lees verder: Ontwerp zandsculpturenfestival

Poster Koninginnedag

poster Koninginnedag

Voor de Buurtcommissie Cromvliet (Rijswijk ZH) verzorg ik het drukwerk, de website en de Twitter-account. Bij elke nieuwsbrief staat op de achterkant een poster van het eerstvolgende evenement en zo ook die van de Koninginnedag.

Lees verder: Poster Koninginnedag

YouTube-project

Smith & Burrows concert

Het allereerste concert van Smith & Burrows ooit bracht mij zoveel plezier, dat ik dat graag wilde herbeleven. Omdat dat niet lukte door een ander concert te bezoeken besloot ik mijn heil te zoeken op internet.

Lees verder: YouTube-project